Rólunk

Több évtized tapasztalatgyűjtés után létrehoztunk egy olyan teniszklubbot, amilyenbe mindig is szerettünk volna járni!

HITVALLÁS

Hisszük, hogy a tenisz nem egyszerűen egy sport, épp ezért a Muskétás is több mint egy teniszklub. A Muskétás a TE klubod, ahol a magas színvonalú szolgáltatások mellett igazi klub életet is találsz, és egy remek közösség tagja is lehetsz. Nálunk a vendég van a középpontban, s mivel a vendégek sokfélék, így a szolgáltatásaink is azok.

Kiváló pályák, versenyzési és tanulási lehetőségek, udvarias személyzet, remek atmoszféra vár nálunk!

Történetünk

Évtizedek óta szenvedélyünk a tenisz, aktív szereplői vagyunk a hazai teniszéletnek. Az évek során rengeteg teniszklubban játszottunk, rendszeresen hosszú órákat, akár hétvégéket töltünk a pályán vagy épp a pálya mellett. Ez idő alatt egyre tisztábban körvonalazódott bennünk, milyen is az a közeg – beleértve a pályákat, a minőséget, a szolgáltatásokat, a hangulatot –, amelyben igazán elégedettek a vendégek, azaz milyen egy minden igényt kielégítő teniszklub.

A sok beszélgetésből ötletelés, majd tervezgetés lett, melybe egyre lelkesebben és egyre komolyabban vetettük bele magunkat. Olyan helyet álmodtunk meg, ahol

  • a sportolásra és a szabadidő eltöltésére egyaránt kiváló lehetőség kínálkozik,
  • inspiráló a környezet a célok kitűzésére és elérésére
  • mindenki motiváló, támogató közösségre találhat, kortól és nemtől függetlenül.

Csízy Dezső – tulajdonos, Klimasevszky András – ügyvezető

Víziónk

A kiváló minőségű teniszpályák, a vendégek komfortérzetét szolgáló létesítmények kialakítása, és a vendégközpontú kiszolgálás csak az első, bár legfontosabb célkitűzésünk megvalósulása.

Hamarosan megépül egyedülálló klubházunk, ahol étterem, közösségi programok, szórakozási lehetőségek biztosítják vendégeink számára az igazi klubéletet és remek hangulatot. Egész évben szervezzük széles körben népszerű, rendszeres versenyeinket, közösségteremtő programjainkat.

A klubház, a pályák, a versenyek, a rendezvények magas színvonala, a kikapcsolódási lehetőségek sokszínűsége, udvarias, előzékeny munkatársaink – ezektől válik a Muskétás minden igényt kielégítő teniszklubbá.