Versenyeink

Muskétás Teniszcentrum amatőr teniszversenyek

Itt nem csak a versenyek, hanem egy közösség, egy életérzés vár Rád, és azért sem kell aggódnod, hogy túl erős vagy túl gyenge játékossal sorsolunk össze.

Hogyan tudsz nevezni a versenyekre?

Mindenekelőtt regisztrálj, utána pedig kedvedre böngészhetsz a szintednek megfelelő versenyeink közül. Regisztrált felhasználóként folyamatosan megtekintheted ranglistánkat, valamint a feltöltött videókon visszanézheted a meccseket. Követheted saját fejlődésedet évekre visszamenőleg a pontszámok, meccsek és videók alapján.

Segítünk megtalálni az ideális teniszpartnert is!

Esetleg partnert keresnél, de nincs ötleted mégis kivel lehetne játszani? Az oldalunk erre is jó, ugyanis a beépített szintrendszer (UTR) alapján könnyen kiszűrheted mely játékossal lenne érdemes megmérkőznöd.

Megújult Head To head funkcióval is várunk, mely évekre visszamenőleg fogja mutatni hogy állsz aktuális ellenfeleiddel szemben.
Miután kiválasztottad a számodra megfelelő versenyt, kényelmesen otthonról add be a nevezésed online, még a kiírt határidő előtt.

Ezután már nincs is több dolgod, mint eljönni hozzánk a budai hegyek lábához, ahol festői környezetben élvezheted a svájci minőségű, Swiss Court salak és keménypályáinkat.

Télen-nyáron fedett csarnokunkban, közösségi térrel és bemelegítő eszközökkel (TRX, henger, ugrálókötél…) várunk.

Tedd le autód az ingyenes magánparkolónkban, vagy érkezz a néhány perc sétára található busszal vagy villamossal, és élvezd a játékot!