MATK versenyek

MATK és Muskétás versenyek

A Magyar Amatőr Tenisz Klub és a Muskétás Teniszcentrum közösen dolgozik azon, hogy létrehozza az ország legnagyobb és legaktívabb amatőr tenisz közösségét. Ennek keretében nem csak lelkes jelentkezőket gyűjtjük össze, hanem más teniszcentrumokkal közös versenysorozatot is szervezünk. Ez azt jelenti, hogy itt az oldalon a regisztrációra kattintva nem csak a Muskétás pályáin megrendezett  megmérettetésekre jelentkezhetsz majd a jövőben, hanem az ország számos más pontján is lesz lehetőséged pályára lépni.

Itt nem csak a versenyek, hanem egy közösség, egy életérzés vár Rád, és azért sem kell aggódnod, hogy túl erős vagy túl gyenge játékossal sorsolunk össze.

Hogyan tudsz nevezni a versenyekre?

Mindenek előtt regisztrálj a HELLA rendszerbe, utána pedig kedvedre böngészhetsz a szintednek megfelelő versenyeink közül. Regisztrált felhasználóként folyamatosan megtekintheted ranglistánkat, valamint a feltöltött videókon visszanézheted a meccseket. Követheted saját fejlődésedet évekre visszamenőleg a pontszámok, meccsek és videók alapján.

Segítünk megtalálni az ideális teniszpartnert is!

Esetleg partnert keresnél, de nincs ötleted mégis kivel lehetne játszani? Az oldalunk erre is jó, ugyanis a beépített szintrendszer (ATR) alapján könnyen kiszűrheted mely játékossal lenne érdemes megmérkőznöd.

Megújult Head To head funkcióval is várunk, mely évekre visszamenőleg fogja mutatni hogy állsz aktuális ellenfeleiddel szemben.

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő versenyt, kényelmesen otthonról add be a nevezésed online, még a kiírt határidő előtt.

Ezután már nincs is több dolgod, mint eljönni hozzánk a budai hegyek lábához, ahol festői környezetben élvezheted a svájci minőségű, Swiss Court salak és keménypályáinkat.

Télen-nyáron fedett csarnokunkban, közösségi térrel és bemelegítő eszközökkel (TRX, henger, ugrálókötél…) várunk.

Tedd le autód az ingyenes magánparkolónkban, vagy érkezz a néhány perc sétára található busszal vagy villamossal, és élvezd a játékot!