5 ok amiért el kell jönnöd hozzánk!

5 ok amiért el kell jönnöd hozzánk!

PlaySight kamerarendszer, Swiss Court® újgenerációs salakpályák, fűtött csarnok, 500 lux világítással, 4.500 Ft/órás bevezető áron. A Muskétás Teniszcentrum októberben nyitja meg kapuit, és már alig várjuk, hogy ezt a sok izgalmas játékszert közösen is kipróbálhassuk.

Több évtized tapasztalatgyűjtés után végre létrehozhatunk egy olyan teniszklubbot, amilyenbe mindig is szerettünk volna járni! Hisszük, hogy a tenisz nem egyszerűen egy sport, épp ezért a Muskétás is több, mint egy teniszklub. A Muskétás a TE klubod, ahol a magas színvonalú szolgáltatások mellett igazi klub életet is találsz, és egy remek közösség tagja is lehetsz. Nálunk a vendég van a középpontban, s mivel a vendégek sokfélék, így a szolgáltatásaink is azok. De lássuk ezt az öt érvet a kipróbálás mellett:

#1 Bérlettel: 4.500 Ft/óra

Ennyibe kerül a 26 hetes flexibilis szezonbérletünk bevezető áron. Pontosabban az első órát még el is engedjük. Szeretnénk ha vendégeinknek lehetősége lenne kipróbálni azt, amiért fizetnek. Így a teljes bérlet ára 112.500 Ft.

#2 Fűtött csarnok

A jó játék alapvető feltételének gondoljuk, hogy teniszezés közben minden adott legyen a koncentrációhoz. Éppen ezért egy olyan teniszcsarnokot építettünk, ahol az időjárás nem tud borsot törni vendégeink orra alá.

#3 PlaySight rendszer

Nézd vissza játékodat, akár azonnal még a pályán. Hazánkban egyelőre páratlan módon nálunk erre egy külön rendszer áll a vendégeink rendelkezésére. Pályánként 6 kamera segíti, hogy részletes statisztikát láss az aktuális teljesítményedről. A játékidőd végén összefoglalót is kaphatsz a mérkőzésedről. A kritikus labdáknál pedig nyugodtan segítségül hívhatod a PlaySight sólyomszemét.

#4 Swiss Court® pályák

Messzire mentünk, hogy megtaláljuk a legklasszabb teniszpályát, amire végül Svájcban bukkantunk rá. Új generációs salakpályánk a hagyományos salakpálya ideális alternatívája, hihetetlen csúszás – tapadás tulajdonsággal. A Swiss Court® borítás, amit választottunk megkapta a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) 2 csillagos minőségi tanúsítványát. Reméljük, hogy vendégeinknek is annyi örömet okoz majd mint nekünk.

#5 Fényerő: akár 500 lux

A labda visszaütésének legalapvetőbb feltétele, hogy lássuk amikor közeledik. Ehhez pedig fényre van szükség. Sok fényre. Pontosan ezért egy olyan világítási rendszert választottunk, aminek a maximális teljesítménye 500 lux. Ezt bármelyik vendégünk kipróbálhatja a fedett csarnokunkban, aki úgy érzi, hogy a 300 lux-os alapbeállítás kevés a számára.

A jövőben pedig még több jó érvünk lesz a kipróbálás mellett, ugyanis még csak az első lépéseket tettük meg egy hosszú úton. Valódi klub életet szeretnénk, ahol az egész család jól érzi magát. Kövess minket a social térben, hogy ne maradj le folyamatosan érkező újdoságainkról.

Ha kérdésed van, akkor pedig keresd bátran telefonon kollégáinkat!

Klimasevszky András: +36 20 526 9032
Varga Edina: +36 30 221 9381

Vagy írj nekünk levelet az info@musketastenisz.hu címre!

Megosztás