Közeledik a Muskétás első amatőr bajnoksága!

Közeledik a Muskétás első amatőr bajnoksága!

Szeretnénk, ha a Muskétás Tenisz centrum valóban egy klub lenne, tele élettel, ezért a jövőben rendszeresen fogunk amatőr bajnokságokat szervezni. Ezt a sort nyitja meg október 15-16-án az első versenyünk, ami miatt duplán izgatottak vagyunk. Egyrészt nagyon szeretnénk már találkozni az első vendégeinkkel, másrészt alig várjuk, hogy lássuk a játékosok arcát, ahogy kipróbálják az ország első svájci salakpályáját.

Amit a versenyről tudnod kell

Az első és legfontosabb, hogy minden nevező legalább két meccset játszik majd a 150.000 Ft összdíjazású versenyen. Vagy csoportosan, vagy egyenes ági kiesés után vigasz játékkal. Akik egyéniben, és párosban is neveznek, azok számára négy meccset garantálunk. Ennél csak többet játszhatnak versenyzőink.

Jöjjenek a nevezési díjak:

Férfi egyéni: 7.500 Ft
Férfi páros: 6.000 Ft/fő
Férfi egyéni + páros: 9.000 Ft

Női egyéni: 6.500 Ft
Női páros: 5.500 Ft/fő
Női egyéni + páros: 8.000 Ft

Nevezés menete:

A nevezéshez keresd versenyigazgatónkat, Klimasevszky Andrást, a +36 20 526 9032-as telefonszámon, ahol egy pár perces egyeztetés után már túl is vagy az adminisztráción.

Amit a Muskétás Teniszcentrumról tudnod kell

Szinte a versennyel egy időpontban nyitjuk meg kapuinkat a nagyközönség előtt, de olyan felszereltséggel, ami példa nélküli az országban. Próbáld ki elsők között a hihetetlenül sima, két ITF csillagos, svájci salakpályáinkat! Ha utálod az elpattanó labdákat, akkor ezt imádni fogod. Ahogy a csarnokot is, ahol garantáljuk, hogy nem fogsz fázni, vagy a 300 lux teljesítményű világítást, amiben mindig minden labda jól látható. Igazából még sorolhatnánk az érveket, de ezekről már külön is írtunk itt.

Mivel előre tudjuk, hogy ha kipróbáltad a pályáinkat, akkor nem akarsz majd máshol játszani, ezért most szólunk, hogy októberben még kedvezményes áron, óránként 4.500 Ft-os áron veheted meg flexibilis bérletünket.

Várjuk a nevezésed, és sok szerencsét kívánunk a versenyhez!
Jelentkezés Klimasevszky Andrásnál: +36 20 526 9032

Ne maradj le további híreinkről, akcióinkról, versenyeinkről! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess!

Megosztás