Új teniszpályákat nyitunk a nyári szezonra!

Új teniszpályákat nyitunk a nyári szezonra!

Idén tavasszal nem csak a virágok nyílnak majd, hanem a Muskétás Teniszcentrum 7 db új pályája is, így már 15 pályával várunk Titeket! Teniszcsarnokunkban egész évben időjárástól függetlenül használhatóak pályáink. A szabadtéri szezon egészen október 2-ig tart. Ahhoz, hogy minden igénynek megfeleljünk, nem csak salak, hanem 4 kemény pályával bővülünk. Lássuk egy kicsit részletesebben a dolgokat!

Izületkímélő keménypályás tenisz lehetőség

Hamarosan elkészülő keménypályáink borítása a világszerte jól bevált Ausztrál Rebound Ace lesz, mely gyártó borításán az Ausztrál Open több, mint 2 évtizeden keresztül került megrendezésre.

Mindamellett, hogy ez keménypálya, kifejezetten ízületkímélő, így bármilyen korosztály számára bátran használható. Maga a felépítés, az aljzat tekintetében egy új technológia, az aszfalt, egy gumis kavics réteggel kerül helyettesítésre a rugalmasság tovább növelése érdekében. Ez a felület le van zárva egy póruszáró réteggel, és ezen további 3 réteg akril kerül felvitelre. A pálya közepes sebességindexű lesz, így amatőr és profi játékosok számára egyaránt megfelelő.

2 ITF csillagos Swiss Court salakpályák

Új kinti pályáinkat ugyanazzal a technológiával készítettük el, mint a teniszcsarnokunkban lévőket. Az új pályák szintén két ITF csillagos minősítésűek, ami hazánkban egyedülálló. Tavasszal egy esőzés után sokkal rövidebb karbantartási idő szükségeltetik.

Teniszcsarnok nyáron is

Teniszcsarnokunk a nyári szezonban is lehetőséget biztosít a zavartalan játékhoz (eső, tűző nap). Ehhez a szezon során a csarnok néhány oldalán eltávolítjuk a falakat, figyelve a szélirányra.

Valódi klubélet: kivetítő, jacuzzi, szauna

Közösséget szeretnénk építeni, ezért ha éppen várakoznál nálunk, az sem fogsz unatkozni. A meccs után jacuzzi, szauna, és kivetítő vár Rátok, ahol mindenféle sporteseménnyel tarkítjuk a programot.

Megosztás